foto Events

Bij 4Events staan we klaar om samen met jou naar een onvergetelijk evenement toe te werken. In de eerste plaats zijn we er om te luisteren naar jouw wens, idee, look, budget en concept. Daarna gaan we aan de slag om alle input om te zetten in concrete plannen. We brengen jouw event in kaart en stellen ons plan van aanpak voor.

Door het aanbieden van totaalconcepten hoef jij je helemaal nergens meer zorgen over te maken. Wij nemen alle touwtjes in handen en zorgen ervoor dat alles vlekkeloos verloopt. In de aanloop naar het event koppelen wij tijdig terug om jou steeds een transparant inzicht te geven in de voorbereiding. Ga zeker eens met ons op de koffie voor één van jouw volgende projecten!

Onze stretchtenten zijn beschikbaar in volgende maten:

  • Bedrijfsevent
  • Trouwfeest
  • Teambuilding
  • Jubileum
  • Tentoonstelling

Bruis je zelf al van ideeën maar ben je nog onzeker over bepaalde aspecten? Geen probleem! Buiten het aanbod van totaalconcepten denken wij mee in élk verhaal en nemen wij ook de zaken over die jou niet 100% liggen. Alles om jou op beide oren te doen slapen. Licht & geluid, een leuke cocktailbar, bedienend personeel, inrichting en decoratie, exclusieve tent,…

foto Events
foto Events
foto Events
foto Events
foto Events
foto Events