ACHTER DE TENTEN

Achter evenementenbureau 4Events staan twee jonge, ambitieuze ondernemers uit de kempen. Zaakvoerders Brent en Yannick staan paraat om al jouw zorgen rond jouw event weg te nemen.

Foto Yannick Van Hauwe

Yannick Van Hauwe

Zaakvoerder

Foto Brent Geukens

Brent Geukens

Zaakvoerder

Achter de tenten van 4Events schuilen wij, Brent en Yannick, zaakvoerders en vrienden met een gedeelde passie voor het creëren van onvergetelijke evenementen. Ons avontuur begon met een succesvolle winterbar in Herentals, waar het idee van een winter pop-upbar tot leven kwam. Met de opbrengsten hiervan investeerden we in verhuurmateriaal, waaronder stretchtenten en sailcloth tenten.

Yannick is verantwoordelijk voor voorbereiding, planning en financiën. Brent beheert dan weer het het praktische en operationele beheert. Maar in praktijk zijn we bijna altijd met twee op pad. Ondanks onze verschillende achtergronden en studies vinden we een gemeenschappelijke basis in de evenementenwereld, waar we door de jaren heen een groot netwerk hebben uitgebreid en een sterke expertise hebben opgebouwd.

Onze missie is helder: wij streven ernaar dat al onze klanten 100% tevreden zijn met het geleverde werk. We willen niet alleen dat het evenement in je herinneringen blijft hangen, maar ook bij de bezoekers een sterke indruk achterlaten.